Broodtrommels of brooddoos | Voor een verse lunch (2024)

Broodtrommel mee onderweg

Neem jij ook altijd je boterhammetje kaas mee naar je werk? Of een hele stapel boterhammen mee naar school? Waar je ook naartoe gaat: jouw brood blijft lekker en fris in een broodtrommel van Mepal.

Onze broodtrommels kunnen stuk voor stuk tegen een stootje en sluiten goed af. Of je nu een grote of kleine eter bent; bij ons vind je een geschikte brooddoos. Ook als je liever een salade meeneemt, een echte yoghurtfan bent, een kliekje van gisteren op wilt warmen of alleen maar verse groente eet overdag - wij hebben altijd een passende lunchbox, yoghurtbeker of saladebox.

De lunchboxen zijn vrijwel onbreekbaar en kunnen gewoon in de vaatwasser. Natuurlijk is alles BPA vrij en lekker licht van gewicht.

Broodtrommel met vakjes

Hoe handig is het, als je een restje van je maaltijdsalade én je dubbele boterham in één en dezelfde broodtrommel mee kunt nemen? De bentobakjes in de Take a Break lunchbox sluiten lekdicht af, mogen (zonder deksel) in de magnetron en stellen je in staat om restjes van gisteren én boterhammen van vandaag mee te nemen in één trommel.

De bento lunchbox Take a Break is beschikbaar in twee maten, voor kleinere en grote eters. De lunchbox met vakjes maakt het makkelijker om een gezonde en gevarieerde lunch mee te nemen.

De bento lunchbox Take a Break is niet alleen fijn (en mooi) om mee te nemen naar je werk, maar ook om mee te nemen naar school is het een fijne trommel. Voor alle jongens en meisjes die voor de Campus broodtrommels te groot zijn is de Take a Break lunchbox een fraaie opvolger. De brooddoos is verkrijgbaar in meerdere hippe kleurtjes.

Meal prep: voorbereiden, maken, meenemen in de broodtrommel!

Wist je dat onze lunchbox met vakjes zich ook heel makkelijk is om in huis te hebben als je gek bent op meal preppen? Je maakt eens per week een aantal heerlijke maaltijden klaar en je neemt ze, in je broodtrommel, makkelijk mee naar je werk of naar school. Doordat de bentobakjes in de magnetron mogen is jouw favoriete snack snel opgewarmd.

Weet je niet zo goed wat je dan zou moeten maken? Wij geven je graag wat tips!

Broodtrommel voor kinderen

Onze broodtrommels zijn niet alleen ideaal om mee te nemen naar je werk, maar ze doen het ook hartstikke goed mee naar school! De lunchbox Take a Break is verkrijgbaar in frisse en moderne kleuren. Doordat de trommels lekker stevig zijn neem je gewoon mee in je schooltas. Voor kleine én grote eters! Altijd een laptoptas mee naar de middelbare? De lunchbox Take a Break flat stop je er zonder moeite bij in!

Zijn jouw kinderen gek op vrolijke kleurtje of gave printjes? Neem dan vooral een kijkje bij onze kinder broodtrommels. Natuurlijk zijn alle broodtrommels verkrijgbaar met bijpassende beker of fles.

Brooddoos volwassenen

De brooddoos voor volwassenen is super handig om je lunch mee te nemen naar werk. Bedenk vooraf wat je allemaal mee wilt nemen in je lunchbox. Zo kun je gemakkelijk kiezen tussen een lunchbox met één of meerdere vakjes. Ben je een grote of kleine eter? Kijk snel verder, want voor zowel een kleine als grote lunchbox voor volwassenen kun je bij Mepal terecht. Zo passen je boterhammen altijd perfect in jouw broodtrommel.

Broodtrommel met naam

Wat is er toffer dan een mooie broodtrommel mee naar je werk of school? Precies: een broodtrommel met je eigen naam mee naar je werk of school! Wist je dat je bij Mepal ook jouw favoriete brooddoos kunt personaliseren? Dat houdt in dat je er jouw eigen naam op kunt laten drukken, een afbeelding van je favoriete voetbalclub of een inspirerende quote. Wat dacht je van jouw eigen broodtrommel met foto? Laat het creatieve brein in jezelf los en ontwerp de mooiste lunchbox. Daarmee maak je jouw broodtrommel wel heel uniek.

Veelgestelde vragen over de broodtrommels van Mepal

01: Zijn de broodtrommels van Mepal onbreekbaar?
De broodtrommels zijn gemaakt van ABS, een stevig kunststof en kunnen daardoor goed tegen een stootje.

02: Zijn de broodtrommels van Mepal lekdicht?
I
n de broodtrommels kun je geen soep of yoghurt meenemen en zijn hiervoor dus niet geschikt. Wil je wel yoghurt/ soep meenemen? Kies dan voor de lunchpot van Mepal.

03: Mag een broodtrommel van Mepal in de magnetron?
De bentobakjes van de lunchbox Take a Break mogen in de magnetron, net als de onderkant van de lunchbox van de lunchbox Ellipse duo.

Daarom koop je een broodtrommel bij Mepal

We zetten graag nog even wat voordelen van onze broodtrommels op een rij:

  • Alle brooddozen (en haar onderdelen) mogen gewoon in de vaatwasser
  • De inhoud van de lunchtrommel blijft altijd lekker fris en vers
  • De trommels kunnen tegen een stootje
  • Alles is uiteraard BPA-vrij
  • Alles wordt proudly made in Holland!

Wist je dat we vanaf €40,- al geen verzendkosten meer rekenen?

Broodtrommels of brooddoos | Voor een verse lunch (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated:

Views: 6120

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.